Kérdezd az orvost

Összefogás a boldog cicákért!

A PreVital és a Noé Állatotthon közös kampányában Horváth Éva műsorvezető és Nagy László világklasszis kézilabdázó fogott össze, hogy a menhelyeken élő cicusok életét egy kicsit könnyebbé tegyék, míg az álomgazdi el nem jön értük.

Az „1 Ft + 1%” kampány a felelős állattartásra, az állatmentés fontosságára hívja fel a gazdik és állatbarátok figyelmét.
 

Horváth Éva cicája, Macskusz már 12 éve hű társa az egykori modellnek, szinte már elválaszthatatlan társak. Azt is elmesélte, hogy terhessége alatt még a pocaknak is dorombolt, ezért is örült nagyon, hogy a cica is része volt ennek a csodálatos időszaknak. 

Dr. Kulja András szerint a macskatartás rengeteg pozitív hatással jár. A bársonytalpúak közelsége köztudottan stresszoldó hatású, alacsony frekvenciájú dorombolásuk nyugtatólag hat, valamint abban is segítenek, hogy a gyermekek felelősségteljes felnőtté váljanak, miközben gazdiként egy aprócska lénnyel osztják meg mindennapjaikat.
 

Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője is hasonlóan vélekedik erről. Mindezt az az évtizedek során örökbefogadott több mint 8000 cica bizonyíthatja, akiknek az állatotthon elkötelezett gondozói biztosítottak második esélyt az életben.
 

A PreVital számára is elsődleges fontosságú az állatok jóléte. 

Szitai Ádám, a PreVital kereskedelmi igazgatója ismertette a közös együttműködés célját.„Azért esett a választásunk a Noé Állatotthonra, mert már régóta figyelemre méltó munkát végeznek az állatmentés területén. Büszkén támogatjuk a tevékenységüket eledellel, valamint 1 forinttal minden megvásárolt PreVital termék után.”
 

Nagy László gyermekkora óta lelkes állatbarát, jelenleg három kutyus gazdija, ezért ő is fontosnak érezte, hogy kiálljon a négylábúak mellett. Mint minden gazdi, ő is pontosan tudja, hogy egy állat jelenléte milyen különlegessé tudja tenni a hétköznapokat.
 


Ha te is segíteni szeretnél a Noé Állatotthon lakóinak, azt áprilisban és májusban egyszerűen megteheted, hiszen a kampány alatt minden megvásárolt Prevital termék után 1 Ft kerül a Noé Állatotthonhoz, valamint sok szeretettel várják az 1%-os adófelajánlásokat is az állatbarátoktól.

vissza a tanácsokhoz