Zásady ochrany osobních údajů

Általános szerződési feltételek

Üdvözöljük honlapunkon! A www.prevital.eu-n minden információt megtalál, amit a PreVital termékcsaládról tudni érdemes. Reméljük, weboldalunk elnyeri tetszését és tartalmát informatívnak, hasznosnak fogja találni. Kérjük, figyelmesen olvassa át az általános szerződési feltételeket és amennyiben nem ért egyet azokkal, ne nyissa meg oldalainkat! Honlapunk használata az általános szerződési feltételek automatikus elfogadásának minősül. Jelen általános szerződési feltételeink a jogszabályok folyamatos változásának köszönhetően állandó jelleggel módosulhatnak, ezért megkérjük, hogy a weblapunkon való böngészés előtt mindig olvassa el az aktuális szerződési feltételeket. Általános szerződési feltételeinkkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit a következő e-mail címre írt üzenetével jelezheti: info@ppfeurope.com

A weboldal szerkesztője

Jelen weboldal kizárólagos tulajdonosa a Partner in Pet Food Hungária Kft. (2040 Budaörs, Puskás Tivadar utca 14.)

Felhasználó

Ön elismeri, hogy a weboldal használatához kellő tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkezik. Ön elismeri, hogy maximálisan bizonyos abban, mielőtt még belép oldalunkra, hogy az vírustól mentes, működőképes állapotban van. Kizárjuk a vírusok és az egyéb kalózprogramok által okozott károkért való felelősségünket.

A Partner in Pet Food Hungária Kft. nem tartozik felelősséggel a következő károkért, költségekért:

  • -amelyek a weboldalak használatából,
  • -azok használatra képtelen állapotából,
  • -nem megfelelő működéséből,
  • -üzemzavarából,
  • -az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából,
  • -az információtovábbítási késedelemből,
  • -számítógépes vírusból,
  • -vonal- vagy rendszerhibából

származnak, keletkeznek.

Elérhető információk

A weboldalt azért hoztuk létre, hogy az Ön számára információval szolgáljunk a PreVital termékcsaládról.

A weboldal adatainak felhasználása

Igyekszünk, honlapunkon aktuális, pontos tájékoztatást nyújtani, azonban a pontosságot nem tudjuk garantálni, továbbá a weblapon található tartalom bármely részének használatával kapcsolatban nem állítjuk, hogy az pontos vagy megbízható lenne. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a honlapon szereplő információkat részben, vagy egészben megváltoztassuk, vagy megszüntessük, továbbá az Ön weboldalunkhoz való hozzáférését előzetes értesítés és indoklás nélkül megszüntessük.

A fentiek miatt kiemeljük, hogy a weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés az Ön saját felelőssége.

Szerzői jogok

A weboldalon található valamennyi szöveg, fotó, grafika, audio- vagy videoklip, kizárólagos tulajdonosa a Partner in Pet Food Hungária Kft..

A weboldal egyes részeit saját felhasználásra másolhatja, kinyomtathatja, de egyik esetben sem jogosult a másolt tartalom többszörözésére, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A fentiek megsértése polgári jogi, szerzői jogi és büntető jogi felelősséget von maga után.

A PreVital elnevezés és logo

Tilos a PreVital és a www.prevital.eu elnevezések, valamint a Partner in Pet Food Hungária Kft. hivatalos márkajelzéseinek használata. A hivatalos elnevezés és logo a francia Intellectual Property Institue (INPI) által Magyarországra is kiterjedő hatállyal védettséget élveznek.

A fentiek megsértése polgári jogi, szerzői jogi és büntető jogi felelősséget von maga után.

Spamek

Ön tudomásul veszi, hogy a www.prevital.eu weblap meglátogatását az Ön számítógépének merevlemeze rögzítheti, mint korábban látogatott weboldalt.

A Partner in Pet Food Hungária Kft. elzárkózik a „spam” (kéretlen levelek) küldésétől. A „spam” vállalatunk olvasatában a következő jelentéssel bír: a fogadók által nem kért, elektronikusan, például e-mailen keresztül tömegesen küldött hirdetés, felhívás vagy lánclevél.

Kellemes böngészést kíván a Partner in Pet Food.