Kérdezd az orvost

Achilles jósolja meg idén a Foci VB eredményeit

Ez a gyönyörű fehér cica már korábban is bizonyította, hogy tévedhetetlen, most a 2018-as oroszországi futball-világbajnokság orákulumaként fogja megjósolni a meccsek eredményeit.

Achilles jósolja meg idén a Foci VB eredményeit

A szentpétervári Ermitázs Múzeumban lakó macskát már hetek óta készítik az egész világot izgalomban tartó sporteseményre, Achilles már a csapatok zászlóival is megismerkedett. A hófehér cica különösen megbízhatónak számít, ugyanis süket, ezért semmilyen külső tényező vagy vélemény nem befolyásolja majd a meccsek előtt.


A cica-médium a szentpétervári játszmák végkimenetelét mindig az adott meccs napjának reggelén fogja megjósolni. Két egyforma tálkában kapja majd a reggelijét, mindkettőbe ugyanaz az eledel kerül, azonban két zászló jelöli majd, hogy melyik tálka melyik csapatot szimbolizálja. Amelyik edényt Achilles kiválasztja, az a válogatott fog győzedelmeskedni aznap.


A 2017-es Konföderációs Kupa szentpétervári eredményeinél már bizonyított, a macska ugyanis tökéletes pontossággal jósolta meg előre az eredményeket. Még az a nap sem fogott ki rajta, mikor az eredmény döntetlen lett, ugyanis azon a reggelen egyik tálka sem volt vonzó a jóstehetséggel megáldott cica számára.

Forrás: eenaduindia.com

vissza a tanácsokhoz